До Донецька перекинули роту бойовиків і два танки

В район Донецька перекинута мотострілецька рота бойовиків, посилена військовою технікою

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Від Докучаєвська в район н. п. Донецьк перекинута мотострілецька рота бойовиків (11 ББМ, п'ять БМП-2, чотири БТР-80 і два МТ-ЛБ), за підтримки двох танків Т-64БВ і трьох вантажівок із ЗУ-23-2", - написав Тимчук.

За його інформацією, в Петровському та Кіровському районах Донецька бойовики в екстреному порядку проводять перегрупування своїх сил - відзначається активне пересування бойової техніки та транспорту.

"На правий фланг за Петровським мостом відведена бронегруппа - 16 танків, до 10 одиниць ББМ", - наголосив координатор групи "Інформаційний спротив".

Він також зазначив, що на марші між Пантелеймонівкою та Єнакієвим була зафіксована шоста гарматна самохідна артилерійська 122-мм батарея (САУ 2С1 "Гвоздика") бойовиків.

"Через Кіровськ на Фрунзе з боку Стаханова прослідувало три одиниці РСЗВ БМ-21 "Град". Ще чотири РСЗВ зафіксовані між Степовим і Слов'яносербським - на марші на південь (від "фронту")", - додав Тимчук.

Нагадаємо, в район селища Тельманове прибула група бойовиків чисельністю близько 100 осіб.