Кінофестиваль "Молодість" планують провести у відреставрованому "Жовтні"

Кінофестиваль, який стартує в жовтні, проведуть у кінотеатрі, який був підпалений восени минулого року

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу КМДА.

У Києві, в оновленому кінотеатрі "Жовтень", в якому на даний момент проходить ремонт після великої пожежі, з 24 жовтня по 1 листопада пройде кінофестиваль "Молодість". Заступник міського голови, секретар Київради Олексій Резніков перевірив, як тривають реставраційні роботи.

"Наприкінці осені минулого року було прийнято рішення Київради і вже на початку січня підписано розпорядження міського голови та голови КМДА Віталія Кличка від 16.01.2015 № 23, яким КП "Житлоінвестбуд-УКБ" визначено замовником проектування та реконструкції будівлі цілісного майнового комплексу"Кінотеатр "Жовтень". Мета нашого сьогоднішнього візиту - перевірити хід робіт. І хочу сказати, що я приємно вражений тим, що побачив і почув від фахівців. Я впевнений, що вже в жовтні ми зайдемо в гості до нашого улюбленого кінотеатру і фестиваль "Молодість" (24 жовтня-1 листопада) пройде в оновленому приміщенні", - зазначив Рєзніков.

Пожежа в кінотеатрі "Жовтень", яка виникла 29 жовтня 2014 року, знищила дах будівлі кінотеатру на площі 300 кв. м. Жертв і постраждалих не було. 

На ремонт кінотеатру піде 53 млн грн.