Під Маріуполь на трьох джипах приїхали озброєні до зубів "кадирівці"

У район селища Тельманове прибула група бойовиків чисельністю близько 100 осіб

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Південніше Тельманова на трьох вантажівках, одному автобусі, трьох БМП-2, у супроводі трьох джипів прибула група бойовиків загальною чисельністю близько 100 осіб. Частина групи - "кадирівці". Усі бойовики відмінно озброєні та оснащені", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, протягом останніх днів найактивніший рух транспорту бойовиків фіксувався на "північному" маршруті.

"Також через Червоний Промінь і Бахмутську трасу продовжується перекидання в бік Алчевська, Перевальська і далі до Стаханова, Брянки, Донецького і Жолобка предметів постачання, боєприпасів і палива. Основна артерія через Краснодон - Луганськ використовується однаково активно в обох напрямках", - наголосив координатор групи "Інформаційний спротив".

У свою чергу, перевезення по "південному" маршруту (головним чином в інтересах "ДНР"), через Амвросіївку на Старобешеве, Шахтарськ і Харцизьк, дозволяють бойовикам фактично забезпечувати всі сектори зони окупації - від Горлівки до Тельманового, додав Тимчук.

Нагадаємо, за інформацією "Інформаційного спротиву", в районі Мар'їнки диверсійно-розвідувальна група бойовиків намагалася проникнути в тил українських військ.