Янукович обурився, що бойовики "обчистили" його банк у Донецьку

Бойовики "ДНР" вкрали з центрального офісу "Всеукраїнського банку розвитку" Олександра Януковича в Донецьку більше 46,5 млн грн і $9,9 млн, а також цінності клієнтів банку, що зберігалися у банківських скриньках

Про це повідомила прес-служба групи МАКО, в яку входить банк "ВБР", передає Еспресо.TV.

В офіційній заяві групи йдеться про те, що "акціонер Групи компаній МАКО Олександр Янукович обурений цим злочином". На думку сина Януковича, "ВБР" один з кращих банків в Україні, який "чесно працював на благо своїх клієнтів і країни, продовжують навмисно знищувати".

Прес-служба МАКО також повідомила, що Янукович-молодший відчуває свою відповідальність перед клієнтами та співробітниками "ВБР", а тому продовжить боротися за банк і його "репутацію". 

Нагадаємо, на початку лютого, бойовики вже зазіхали на власність Олександра Януковича. Тоді у Донецьку був обстріляний бізнес-центр "Північний", який також входить до групи МАКО.

Крім того, син екс-президента Віктора Януковича Олександр продовжує отримувати гроші від бізнесу в Україні. Зокрема, нещодавно в Нацраді заявили, що Олександр Янукович досі володіє трьома українськими телеканалами.