Охлобистін та Пореченков взялися створювати "патріотичний" телеканал

Охлобистін розповів про новий російський телеканал "Ракета", засновниками якого є, крім нього, Михайло Пореченков, Захар Прілєпін, Сергій Лук'яненко та Микола Гастелло

Про це повідомляє Еспресо.TV

"Є кілька ЗМІ на інформаційному ринку, які представляють інтереси ліберально налаштованої частини нашого суспільства. А інтереси консервативно налаштованої частини суспільства не представлені. Так, є державне телебачення, але воно не може надавати те чи інше забарвлення висвітленню поточних подій, воно має бути максимально об'єктивним", - сказав Охлобистін.

"Є телеканал "СПАС", але це релігійний канал, і було б дивно, якби на ньому обговорювалися якісь світські новини. Є канал "Зірка", але їм все-таки піклується Міноборони, тому вони теж не можуть претендувати на представлення інтересів консервативно налаштованої частини суспільства.

Знову ж таки, у нас все буде без неподобств, це буде світське телебачення. Не звучатиме ніяких агресивних гасел. Просто подавати і висвітлювати інформацію будуть люди, які дотримуються певних поглядів, можна сказати, консервативно-патріотичних", - наголосив він.