Міліція з'ясовує, хто зніс намети на Майдані

Міліція проводить перевірку за фактом подій, що сталися сьогодні вночі на Майдані Незалежності

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві.

"О 1:25 столичні правоохоронці виїхали на Майдан Незалежності для з’ясування інформації про конфлікт між протестувальниками та невідомими", - йдеться у повідомленні.

Мітингувальники розповіли міліціонерам, що близько двадцяти осіб в балаклавах, не пояснюючи мотивів, розкидали шість наметів, які протестувальники несанкціоновано встановили під час проведення заходів. Від написання заяв до правоохоронних органів мітингувальники відмовились.

"Під час згортання повалених наметів правоохоронцями були виявлені пляшки з-під алкогольної продукції та медичний шприц з рідиною. Вилучені предмети направлені на експертні дослідження для встановлення їхнього вмісту", - наголосили в міліції.

Працівниками Шевченківського районного управління міліції за даним фактом розпочата перевірка. Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій.

Нагадаємо, раніше свідки події повідомили у соцмережах, що група невідомих у балаклавах знесла намети на Майдані Незалежності, а місце навколо стели оточила міліція.