Український режисер зніме англомовний трилер за $10 млн

Режисер "Тіней незабутих предків" розпочав роботу над новою стрічкою "Егрегор"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Вести".

В Україні знімуть трилер про змову таємного ордена. Бюджет нової картини Любомира Левицького складе $10 млн. Режисер українського містичного трилера "Тіні незабутих предків" розповів, що працює над новим проектом і теж містичним. Називається його нова картина "Егрегор", а бюджет - $10 млн (а це в десять разів більше кошторису "Тіней", за словами Любомира, частину суми йому дали канадці).

Зйомки пройдуть в Україні, Канаді, Польщі та Франції, а сам фільм буде англійською мовою. "Сценарій вже готовий. Скоро почнуться кастинги. На сьогодні є тільки виконавець головної ролі - канадський актор, він знаменитість, але поки я не можу назвати його ім'я. Українці теж будуть задіяні, але не в головних ролях. Сюжет "Егрегора" близький до "Коду да Вінчі", - зазначив Левицький.

За сюжетом, одна старовинна таємна організація -"Орден чорної діадеми" - готував змову. Засновник "Ордену" має пряме відношення до України, хоча сам він не українець. Його портрет знаходиться в Луврі. А наслідком змови став Майдан в Україні. Прем'єра трилера запланована на 2016 рік.