Відповідь Путіну: Велика Британія може розмістити у себе ядерні ракети США

Велика Британія може знову розмістити на своїй території ракети з ядерними боєголовками виробництва США

Про це напередодні заявив британський міністр зовнішніх справ Філіп Хаммонд, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

Також міністр додав, що на тлі "тривожних знаків" зростання військової активності армії Росії, включаючи розміщення ракет у Калінінградській області, Британія повинна відправити "чіткі сигнали" російському президенту Володимиру Путіну.

"Ми б розглянули це питання. Якби воно стояло на порядку денному, рішення ми б приймали спільно зі Сполученими Штатами. Нам необхідно направити Росії чіткий сигнал про те, що ми не дозволимо їм перейти "червону межу", - йдеться в заяві Хаммонда.

Водночас міністр закордонних справ королівства додав, що Заходу не варто робити "непотрібних провокацій", а підняте на обговорення питання про розміщення американських ядерних крилатих ракет на території Великої Британії "є гіпотетичним".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон заявив на саміті G7 в Німеччині, що Європа повинна залишатися єдиною в питанні продовження санкцій проти Росії.