Рок, байк та "Первак"

Під Черкасами відбувся наймасовіший байкерський зліт в Україні – XIII Міжнародний фестиваль "Тарасова гора-2015"

Фестиваль проходив кілька днів – з 4 по 7 червня. Тільки в перший день заїзду участь у ньому взяли більш двох тисяч чоловік. У загальній складності організатори нарахували близько семи тисяч учасників – не лише з України, а й з близького і далекого зарубіжжя, в тому числі і США.

Уже тринадцятий рік поспіль цей мотозліт є самим знаковим для українських байкерів. Цього року значну частину фестивалю склала традиційна спортивна програма на чолі з відомим силачем Василем Вірастюком. Музичними хедлайнерами події виступили Kozak System і "Брати Гадюкіни".

Дружню атмосферу байкерського зльоту створював бренд "Первак". Колоритні локації, смачні домашні частування під стопку "Первака", стійки для армрестлінгу, оригінальні фотозони та яскраві дівчата в стильних брендованих нарядах по-справжньому підкорили численних гостей "Тарасової гори".

Кульмінаційним моментом фестивалю стало загальне відвідування учасниками зльоту Тарасової (Чернечої) гори. Цього року мотопробіг до Тараса виявився наймасовішим в історії мотофеста – на шосе колона байкерів розтягнулася на п'ятнадцять кілометрів.