Саакашвілі хоче звільнити Одещину від корупції, криміналу та бюрократії

Очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі озвучив основні напрями роботи на своїй посаді

Про це він повідомив на брифінгу, передає Еспресо.TV.

"Моя програма служить лише одній меті - відкрити нові можливості для жителів області. Для цього ми повинні звільнити всю область від корупції. Корупція в Одеській області в усіх органах влади. І разом з корупцією ми повинні звільнити Одесу від криміналу - це дуже важливо. Для відкриття нових можливостей кожна моя хвилина буде присвячена перебудові структури влади, перебудові ставлення влади до народу. Ми будемо перетворювати Одесу в регіон, де люди звільнені від безсердечного ставлення бюрократії, де буде легко вести бізнес, де будуть інвестори (як українці, так і іноземці), які будуть вкладати гроші і створювати робочі місця", - розповів Михайло Саакашвілі.

І додав, що для цього потрібно:

"Для створення цього всього ми повинні раз і назавжди покінчити з хабарництвом, безвідповідальністю і криміналом", - підсумував очільник Одеської ОДА.

Нагадаємо, Петро Порошенко призначив Михайла Саакашвілі губернатором 30 травня. Крім того, він присвоїв йому українське громадянство.

Голова Одеської ОДА одразу по призначенню вирішив звільнити 24 з 27 голів райрад регіону та оголосити конкурс на їхнє заміщення. Також губернатор доручив налагодити систему звернень громадян.