Суд виправдав екс-голкіпера "МЮ", який наїхав на п'яного велосипедиста

Колишній голкіпер "Манчестер Юнайтед" і збірної Австралії з футболу Марк Босніч уникнув серйозного покарання за наїзд на велосипедиста, після того як в крові останнього виявили алкоголь

Як пише Sydney Morning Herald, на засіданні суду з'ясувалося, що після інциденту у велосипедиста був взятий аналіз, який показав наявність у його крові алкоголю, що втричі перевищує допустимі законом норми, повідомляє Еспресо.TV.

Проте поліцейські у своєму звіті не вказали належним чином результати аналізу. Суддя Майкл Прайс заявив, що в діях Босніча є лише невелика частка провини.

 

Суд наклав на Босніча покарання у вигляді одного року good behaviour bond - форма умовного покарання в Австралії. Видання зазначає, що Босніч може продовжувати керувати авто і за ним не залишиться судимості.

 

Австралійцю були пред'явлені звинувачення, після того як у травні 2014 року в Сіднеї він збив на машині велосипедиста. Після словесної перепалки велосипедист жбурнув у машину екс-голкіпера "МЮ" замок від велосипеда, після чого Босніч повернув кермо та скоїв наїзд на велосипедиста, який зазнав травми ребер і ліктя. Пізніше Босніч визнав свою провину.