У Голлівуді знімуть комедію про війну в Афганістані з Бредом Піттом

Американська компанія Netflix анонсувала роботу над сатиричною стрічкою про війну в Афганістані, яка вийде в прокат в Інтернеті

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Американська компанія Netflix оголосила про те, що купила права на онлайн-покази нового фільму за участю Бреда Пітта "Машина війни" (War Machine). Режисером і сценаристом сатиричної комедії про війну в Афганістані стане Девід Мішо.

Бред Пітт зіграє головну роль і виступить продюсером фільму. Прем'єра картини запланована на 2016 рік. Інтернет стане головним місцем широкого прокату "Машини війни". Крім сайту компанії Netflix, фільм можна буде подивитися лише в окремих кінотеатрах США.

"Я належу до покоління людей, для яких відвідування кінотеатру - завжди важливий і хвилюючий глядацький досвід. Але я дуже радий підтримати Netflix в їхньому бажанні знімати й показувати хороше кіно, і, завдяки трансляції в Інтернеті, робити його доступним величезній кількості глядачів у всьому світі", - зазначив Бред Пітт.

Сатирична комедія базується на бестселері Майкла Гастінгса "Дика та жахлива справжня історія американської війни в Афганістані". Мішо також буде сценаристом фільму.

"Мені пощастило робити велике, нахабне кіно про складну, громіздку та безумну механіку сучасної війни та про життя, які вона ламає", - зазначив Мішо.

Стрічка вийде у 2016 році.