У Лаврова вже заявляють про "розчарування" переговорами у Мінську

Заступник міністра зовнішніх справ Росії Григорій Карасін заявив про розчарування російської сторони ходом мінських переговорів

Таку заяву він зробив перед засіданням заступників голів зовнішньополітичних відомств "нормандської четвірки", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РИА Новости".

"Поки що все, що відбувається в Мінську, викликає почуття розчарування. Тому що, незважаючи на те, що групи збираються, контактна група підводить відповідні підсумки, говорити про якісь важливі досягнуті результати поки ми не можемо", - зазначив Карасін.

При цьому заступник Лаврова звинувачує у своїх розчаруваннях Київ.

"В основному, це пов'язано з політичною еквілібристикою Києва, який, з одного боку, говорить про прихильність мінським домовленостями, а з іншого боку, на практиці фактично блокує реалізацію цих домовленостей", - стверджує Карасін.

Нагадаємо, 3 червня підтримувані Росією терористи почали масований наступ на українські позиції, найбільший удар був нанесений в районі населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка поблизу Донецька.

Після цієї атаки міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Мінські угоди знаходяться під постійною загрозою зриву нібито через дії української влади.