Бойовики з вечора 30 разів обстрілювали позиції українських військ

З вечора 11 червня російсько-терористичні війська близько 30 разів обстрілювали позиції українських бійців та мирні населені пункти

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Найгарячіше було на Донецькому напрямку. По Пісках ворог вісім разів бив із 120-мм мінометів, артилерійських систем калібром 122 мм, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин. В цьому ж районі неодноразово потрапляли під обстріли бойовиків шахта Бутовка, Опитне", - йдеться у повідомленні.

По міській забудові Авдіївки та Водяного вчора ввечері били ворожі танки. Мар’їнку обстрілювали зі стрілецької зброї.

"На Луганщині під обстріли гранатометів, 82-мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів загарбників потрапляли Щастя, Нижньотепле, Сокольники, Новотошківське, Кримське та Донецьке", - зазначили у штабі АТО.

Опівночі з мінометів калібру 120 мм терористи обстріляли Майорськ, що на Артемівському напрямку. Під ранок 122-мм артилерія російсько-терористичних військ гатила по позиціях українських військ поблизу Луганського.

У районі Маріуполя ніч минула тихо, додали в прес-центрі. 

Нагадаємо, у місті Щастя оперативники СБУ затримали працівника місцевої теплоелектростанції, який корегував артилерійський вогонь бойовиків по місту і по Щастинській ТЕС.