До постраждалих під час різанини у Харкові іноземців приїхав консул Йорданії

У харківській реанімації знаходяться четверо постраждалих під час різанини у студмістечку йорданців. До шпиталю приїхав консул Йорданії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

У реанімацію харківської лікарні приїхав консул Йорданії. Там зараз знаходяться четверо іноземців, які отримали порання під час нічної різанини у студмістечку.

Громадяни Йорданії перебувають у тяжкому та вкрай тяжкому стані, повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, двоє йорданців – у вкрай тяжкому стані, двоє – у тяжкому, всі вони в реанімації. Ще двоє госпіталізованих – громадяни України – перебувають у звичайній палаті, вони проходять обстеження. Трьом пораненим іноземцям були зроблені операції.

Один йорданців  має відкриту черепно-мозкову травму, решта – колото-різані поранення.

Нагадаємо, що в ніч на 12 червня під студентськими гуртожитками по вулиці Отакара Яроша відбулися масові погроми і бійки. Як повідомляв місцевий сайт 057.ua, близько сорока людей в чорному одязі і масках пробіглися по вулиці, розбиваючи скло в машинах іноземних студентів. Також почалась різанина, ножові поранення отримали кілька людей.

Усього постраждали 9 людей, 6 знаходяться у лікарні.