У масовій бійці в студмістечку Харкова постраждали 9 людей

У Харкові після масової бійки в студмістечку за медичною допомогою звернулися дев'ять осіб

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу мерії Харкова.

Шестеро постраждалих у бійці по вулиці Отакара Яроша знаходяться в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова, розповіла заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, у всіх постраждалих ушкодження середньої тяжкості. П'ять осіб перебувають у відділенні політравми, один - у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Одному з госпіталізованих знадобиться операція.

"Всього за медичною допомогою звернулися 9 осіб, трьом з них, у тому числі одну жінку, медична допомога була надана амбулаторно", - підкреслила Горбунова-Рубан.

Нагадаємо, що в ніч на 12 червня під студентськими гуртожитками по вулиці Отакара Яроша відбулися масові погроми і бійки. Як повідомляв місцевий сайт 057.ua, близько сорока людей в чорному одязі і масках пробіглися по вулиці, розбиваючи скло в машинах іноземних студентів. Також почалась різанина, ножові поранення отримали кілька людей.