Терористи почали масово гатити з артилерії й не ховають перекидання техніки

Бойовики почали масово використовувати 122-мм і 152-мм артилерію, РСЗВ і бронетехніку, а також уже не дотримуються маскування під час перекидання озброєння до лінії фронту

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Російсько-терористичні війська на Донбасі перейшли від одиничних випадків використання під час обстрілу 122-мм і 152-мм артилерії, РСЗВ і бронетехніки (що спостерігалося останнім часом) до масового їх використання", - зазначив він.

Тимчук також наголосив, що перекидання важких озброєнь до "лінії фронту" здійснюється терористами вже без будь-якої скритності й дотримання заходів маскування.

"Фіксується зростання кількості фахівців ЗС РФ в артгруппах бандформувань. Одночасно на низці напрямків відзначається нанесення артилерійських ударів російсько-терористичних військ по другому ешелону сил АТО (раніше удари наносилися по передньому краю)", - підкреслив координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, з вечора 11 червня російсько-терористичні війська близько 30 разів обстрілювали позиції українських бійців та мирні населені пункти.