Терористи за добу 100 разів обстрілювали позиції українських військ

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань майже 100 разів обстрілювали позиції українських військ та мирні населені пункти

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Починаючи з 18-ї години вчорашнього вечора і до цього часу російсько-терористичні війська 40 разів вдавались до застосування зброї проти наших вояків. Із заборонених Мінськими домовленостями мінометів та гаубиць калібром більше 100 мм до опівночі злочинці гатили по Опитному, Тарамчуку, Березовому, Пісках, Мар’їнці, Красногоровці", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що в районі Артемівська зі 120-мм мінометів бойовики знову обстріляли Золоте, а також Комишуваху, а на Луганщині - Сокольники.

"Після опівночі найбільше обстрілів кремлівські посіпаки здійснили по Мар’їнці. Вони били з мінометів калібру 120 мм та реактивних систем залпового вогню. Гранітне, Новогригорівка, Богданівка та Красногоровка обстрілювались з тимчасово окупованих територій зі 122-мм гаубиць", - наголосили у прес-центрі

З цих самих систем терористи гатили по позиціях українських військ поблизу Степного, що на Луганщині, та двічі - по Новотошківському, біля Артемівська.

Біля Маріуполя вночі було відносно тихо, окрім поодиноких випадків застосування стрілецької зброї та гранатометів.

Нагадаємо, начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що ЗСУ готові до будь-якого варіанту розвитку подій.