Останні три місяці Фріске перебувала в комі

Батько співачки розповів, що останні кілька місяців Жанна лежала в комі, що ретельно приховувала вся родина

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Радіо "Комсомольская правда".

Як стало відомо, сьогодні вночі після тривалої боротьби з раком померла російська співачка, актриса та телеведуча Жана Фріске. 

Батько співачки Володимир Борисович повідомив, що останні три місяці Жанна перебувала в комі. І сім'я, за його словами, про це просто нікому не казала. Щодо сина Жанни та Дмитра, він зазначив, що Платон залишиться зі своїм батьком. "Дитина повинна з батьком залишитися. Якщо він нам його буде давати, дозволить, щоб ми його виховували, будемо ми допомагати йому, зрозуміло. Куди ж ми його залишимо? Він не залишиться без нікого. Зараз Платон відпочиває в Болгарії. Вона в комі три місяці лежала, ми просто не казали. Швидше за все, на Ніколо-Архангельському будемо ховати, - повідомив батько співачки.

Родичі Жанни Фріске пробували різні клініки і різних лікарів, Жанну обстежили фахівці з Росії, Німеччини та США, але краще їй не ставало: пухлина продовжувала рости.

В оточенні зірки навіть говорили, що стан здоров'я Фріске покращився. Артистка, за словами джерел, навіть впоралася з деякими наслідками хіміотерапії, яку пройшла в Нью-Йорку, - схудла на 10 кілограмів, стала сама вставати на ноги, практично позбулася проблем із зором.

Читайте також: Життя та смерть життєрадісної та яскравої Жанни Фріске.