Під час боїв на Луганщині загинули двоє українських бійців

Біля селища Трьохізбенка на Луганщині в результаті бойового зіткнення загинули двоє українських військових, ще двоє отримали поранення

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Учора (15.06) протягом дня й ночі активні бойові дії велися майже по всій лінії розмежування в Луганській області. Під обстріли бойовиків потрапила низка населених пунктів, ще в кількох місцях відбулися бойові зіткнення з ворожими диверсантами", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що біля Кряківки (входить до Трьохізбенської селищної ради на лінії фронту) відбувся бій між українськими військовими та диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, що пробралася на контрольовану Україною територію з правого берега Сіверського Донця.

"На жаль, у результаті бою двоє українських бійців загинули, ще двоє отримали важкі поранення. Зараз вони перебувають у лікарні", - наголошується у повідомленні.

Ніч і ранок у Кряківці й Трьохізбенці минули без обстрілів.

Нагадаємо, за інформацією групи "Інформаційний спротив", незаконні збройні формування перекинули на північ від Луганська підрозділ, у складі якого, зокрема, шість танків, п’ять БТРів і чотири КамАЗи з бойовиками.