Широкине знову під вогнем терористів: 12 обстрілів та 2 поранених

Під Маріуполем бойовики за останню добу 12 разів обстрілювали позиції сил АТО, внаслідок чого постраждали двоє українських військовослужбовців

Про це у вівторок, 16 червня, повідомили в Кризовому центрі "Оборона Маріуполя", повідомляє Еспресо.TV.

"Учора супротивник здійснив 10 обстрілів позицій сил АТО. Сьогодні терористичні угрупування вже двічі обстріляли українські позиції. Увесь обстріл був по селищу Широкиному", - сказано в повідомленні.

У центрі відзначили, що за вчорашній день відомо про двох постраждалих серед українських військовослужбовців - один боєць підірвався на міні, другий отримав проникаюче поранення під час обстрілу. Обоє постраждалих зараз знаходяться в одній з лікарень Маріуполя в стані середнього ступеня тяжкості.

У "Обороні Маріуполя" констатували, що супротивник у понеділок тричі застосовував артилерію забороненого калібру 122-мм і 152-мм, двічі - міномети 82-мм і 120-міліметрові, 5 разів - стрілецьке озброєння: кулемети, АГС, підствольні гранатомети, снайперські рушниці.

У вівторок близько 5.00 впродовж 30 хвилин вогонь вівся з 120-міліметрових мінометів, трохи пізніше був обстріл із стрілецької зброї.

"Незважаючи на активність супротивника ситуація залишається під повним контролем українських силовиків. Якогось скупчення техніки супротивника або додаткової живої сили в околицях сектора "М" не зафіксовано", - підсумували в центрі.