Під Іловайськ перекинули 50 бойовиків і 5 БМП

Групу терористів у кількості до 50 осіб разом із п'ятьма БМП і двома "Уралами" було переміщено на Іловайськ

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Зафіксовано переміщення від Харцизька на Іловайськ групи бойовиків (до 50 осіб) з п'ятьма БМП (два - БМП-1 і три - БМП-2) і двома "Уралами", - написав він.

За даними "Інформаційного спротиву", в Київському районі Донецька терористи проводять перегрупування артилерії.

"Знаряддя по 2-3 одиниці перекидаються частково в Петровський район Донецька, частково - на південний напрямок. В основному перекидаються 122-мм знаряддя Д-30, зафіксовано також перекидання чотирьохгарматної батареї 152-мм гаубиць 2А65 "Мста-Б", - зазначив Тимчук.

Крім того, зафіксовано перекидання в Донецьк змішаної групи з восьми танків, восьми САУ (шість САУ 2С1 "Гвоздика" і дві САУ 2С3 "Акація"), а також 25-26 одиниць ББМ.

"У Луганську триває накопичення бронетехніки терористів (в Кам'янобродському районі, район колишнього ЗРП, зосереджено близько 25 танків різною мірою боєготовності й 32-34 ББМ). Протягом останніх діб на дану "базу" з південного напрямку прибуло ще чотири танки і два БТР-80", - наголосив координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, у ніч проти 17 червня російсько-терористичні війська здійснили спробу прориву біля Мар’їнки.