Шокін призначив нового прокурора Луганщини

Прокурором Луганської області призначено Юрія Квятківського

Відповідний наказ підписав генеральний прокурор України Віктор Шокін, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

"У середу, 17.06.2015 року, заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника", - йдеться у повідомленні.

У своєму виступі Матіос зазначив, що перед органами прокуратури сьогодні стоїть багато завдань по зміцненню та збереженню законності й правопорядку в регіоні в умовах проведення АТО, а пріоритетним напрямком в роботі залишається забезпечення максимальної прозорості та відкритості перед суспільством, боротьба з корупцією та підвищення авторитету органів прокуратури.

У свою чергу, прокурор Луганської області подякував за довіру та пообіцяв належно виконувати разом з колективом усі поставлені завдання.

До цього Квятківський працював на посаді заступника прокурора Київської області. Раніше обіймав керівні посади в органах внутрішніх справ Київської області.

З 2 квітня наказом генерального прокурора України призначений на посаду заступника прокурора Луганської області.