Сили АТО нейтралізували групу російських снайперів

Біля Станиці Луганської українські військові нейтралізували снайперську групу російських спецпризначенців

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"В районі н. п. Станиця Луганська сили АТО успішними контрснайперськими діями нейтралізували снайперську групу російського спецназу (з боку росіян є втрати)", - зазначив Тимчук.

Він також повідомив, що протягом доби на Приморському напрямку, в районі Широкиного і північно-західніше (включаючи ділянки в районі населених пунктів Павлопіль і Чермалик) противник активно використовував 120-мм міномети і 122-мм артилерію - працювала так звана "новоазовська артгрупа - шість гармат Д-30 і вісім САУ 2С1 "Гвоздика".

"У денний час сили АТО зафіксували в "нейтральній смузі" й відкрили вогонь по кількох спостерігачах-коректувальниках противника. Спостерігалося переміщення бронетехніки бойовиків вздовж позицій (чотири танки і до 10 одиниць ББМ)", - наголосив координатор групи "Інформаційний спротив".

За його інформацією, на Артемівському напрямку зафіксовано посилення мінометних груп бойовиків 122-мм артилерією.

"Зокрема, на ділянці в районі н. п. Новгородське зафіксовано появу артдивізіону двохбатарейного складу, всього вісім 122-мм гармат. В районі н. п. Миронівське і Золоте у вечірній час бойовики використовували танкові групи (по 2-3 танка) для ведення вогню по позиціях сил АТО, їх відхід прикривали 120-мм міномети", - додав Тимчук.

Нагадаємо, в районі селища Трьохізбенка на Луганщині відбувся бій бойової охорони сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.