У продажу з'явилося патріотичне шампанське

Бренд "OREANDA" випустив лімітовану колекцію шампанського в патріотичному дизайні

Яскрава стильна вишиванка стала одним з найактуальніших трендів весняно-літнього сезону, до якого долучилися навіть зірки Голлівуду. Надихнувшись тисячами гарних образів в українському вбранні, бренд "OREANDA" випустив новий іміджевий продукт із сильною національною ідеєю – шампанське в пляшці-"вишиванці".

Лімітована серія "OREANDA-Вишиванка" розливається в пляшки, прикрашені традиційним червоно-чорним візерунком. Такий модний продукт в елегантному патріотичному оформленні є кращою маркетинговою пропозицією напередодні літніх народних і національних свят – відзначають експерти ринку.

Це вже третя лімітована серія бренду, що випускається спеціально до конкретного сезону. Так, в період зимових свят "OREANDA" презентувала новорічне шампанське в пляшці-"ялинці", а навесні – весняне шампанське в пляшці-"букет".

"Наш проект Limited Edition виявився дуже успішним і отримав своє продовження, – зазначає Світлана Корнієнко, бренд-менеджер ТМ "OREANDA". – Як показали продажі, споживачі дуже позитивно реагують на ексклюзивні подарункові пропозиції, що створюють особливий святковий настрій. При створенні лімітованих серій ми намагаємося враховувати актуальні запити ринку і пропонувати продукти в дійсно оригінальному виконанні, що можуть стати відмінним подарунком".

Придбати шампанське в пляшці-"вишиванці" можна в торгових мережах України з червня. У лімітованій колекції традиційно представлене найпопулярніше біле напівсолодке шампанське. Біле напівсолодке шампанське "OREANDA" виготовляється за класичним акратофорним методом шампанізації з сортів винограду Шардоне, Совіньон, Аліготе, Піно Блан і вирізняється ніжно-солодким смаком з відтінками стиглих фруктів.