В Раді за відставку Шокіна зібрали вже 68 підписів, - нардеп

За відставку Генпрокурора Віктора Шокіна вже підписались 68 депутатів. Повністю Постанову підтримали "Радикальна партія Олега Ляшка", "Самопоміч", ВО "Свобода" та група "Укроп".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрій Лозовий, передає Еспресо.TV.

"На жаль, багато колег на словах підтримують, але бояться підписатися за відставку Шокіна, який сприяв втечі Клюєва, а тепер збиткується над нами, роблячи подання на арешт Клюєва вже після того, коли він втік. Ті депутати, які зараз захищають Шокіна, абсолютно свідомо розділяють із ним відповідальність за втечу Клюєва", - написав Лозовий. 

За його словами, повністю підтримали Постанову Радикальна партія, "Самопоміч", "Свобода" та "Укроп".

"Підтримали окремі депутати з БПП (зокрема Олег Мусій, - ред.). З групи "Удар" підписався один Єгор Фірсов. Жодного підпису не дали "Батьківщина" і чомусь "Народний фронт". Звісно, не підписується "Злодійський блок" і лобістські групи, які, нагадаю, годосували за Шокіна в Генпрокурори. Показово, що документ навідріз відмовились підписувати "видатні борці з корупцією" Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Юрій Дерев'янко, Ірина Суслова, Мустафа Найем", - зазначив нардеп.