Бойовики і російські військові атакували Мар'їнку, - Шкіряк

О 23:40 17 червня терористи почали наступ на місто Мар'їнка на Донеччині

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає Еспресо.TV.

"Сектор Б. О 23:40 почалася чергова атака російсько-терористичних банд на позиції сил АТО в Мар'їнці. Терористи б'ють з важкої артилерії, всім, що у них є. Використовують САУ, танки, "Рапіри", "Гвоздики" і міномети 120-мм з касетними мінами. Крім того, бойовики роблять спроби прориву в глиб нашої території своєю піхотою", - зазначив Шкіряк.

За його інформацією, в нападі беруть участь найманці й військовослужбовці Збройних сил Росії, в тому числі бойовики лідера Чечні Рамзана Кадирова і спецпризначенці Головного розвідувального управління Генштабу Росії.

"Втім, 28-а, 20-а, та 93-а бригади ЗСУ, а також бійці Нацгвардії та МВС мужньо утримують наші плацдарми, жорстко стримують і відбивають всі атаки терористів. Ворог несе значні втрати в живій силі та техніці. Протистояння тривають", - наголосив радник глави МВС.

Нагадаємо, вчора Шкіряк повідомив, що впродовж ночі й дня 17 червня у Мар'їнці відбувалися кілька спроб прориву з боку піхоти бойовиків.

За його інформацією, внаслідок зіткнень поранення отримали 13 українських військових і один мирний житель.