До Криму може приїхати композитор Енніо Морріконе

Так звана міністр культури Криму запевняє, що відомий італійський композитор візьме участь у кінофестивалі на анексованому півострові

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РІА "Новости".

В анексованому Криму планують провести міжнародний кінофестиваль "Євразійський міст", і його організатори вже відшукують, хто наважиться приїхати на окупований півострів. Так, зокрема чекають на приїзд італійського композитора Енніо Морріконе, який може виконати свої твори у супроводі кримського симфонічного оркестру.

Як сподівається так звана міністр культури Криму Аріна Новосельська, Морріконе приїде у вересні, на відкриття фестивалю.

"У нас є надії, і абсолютне бажання, і, я думаю, підтвердження з боку нашого патрона Михалкова Микити Сергійовича, що гостем на цьому фестивалі буде Енніо Морріконе", - сказала Новосельська.

Про проведення фестивалю "Євразійський міст" стало відомо восени 2014 року. Організацією заходу займеться Союз кінематографістів Росії за підтримки Державного фонду кінофільмів. Голова Спілки кінематографістів Михалков оголосив, що головою кіноогляду стане драматург і режисер Віктор Мережко.

Торік 86-річний Морріконе скасував усі свої гастролі через погане самопочуття.

Енніо Морріконе - італійський композитор, аранжувальник і диригент, класик музики для кіно. У 2007 році він отримав "Оскара" за видатні заслуги в кінематографі. Популярність Морріконе принесла робота в картинах Серджіо Леоне.