Нацгвардія Каліфорнії хоче проведення спільних навчань з українськими гвардійцями

Командувач Національної гвардії штату Каліфорнія Девід Болдвін готовий взяти участь у спільних навчаннях з українськими гвардійцями

Про це заявив командувач Національної гвардії штату Каліфорнія Девід Болдвін під час зустрічі з командувачем Нацгвардії України генерал-лейтенантом Миколою Баланом, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу НГУ.

"Члени американської делегації висловили сподівання щодо реалізації конкретних планів спільних навчань у найближчому майбутньому.  Генерал-майор Девід Болдвін  поцікавився ходом спільних американо-українських навчань у Яворові та з’ясував, що необхідно змінити в програмі навчання для українських нацгвардійців і які пріоритети у подальших спільних  навчальних проектах бачить командувач НГУ", - йдеться у повідомленні.

Також Болдвін розповів українським колегам про тактику дій підрозділів Національної гвардії Каліфорнії під час масових заворушень.

У прес-службі зазначили, що з боку американської делегації було висловлена готовність допомагати і брати активну участь у спільних навчаннях.