Коньяк "Жванецький" став кращою новинкою BEST DRINK 2015

Новий п'ятизірковий коньяк "Жванецький" підкорив експертів дегустаційного конкурсу BEST DRINK 2015 і завоював перше місце змагань

Щорічно експерти конкурсу BEST DRINK називають кращі напої України в різних категоріях. Членами дегустаційної комісії виступають фахівці з величезним досвідом роботи в галузі і на конкурсах міжнародного класу. Результати проекту є певним зрізом ринку та одним з головних орієнтирів для споживачів у виборі якісних продуктів.

Особливістю цьогорічного конкурсу стала велика кількість нових продуктів. За словами організаторів, цього року BEST DRINK показав, що "українська індустрія напоїв починає поступово відроджуватися в нових умовах, а якість продукції неухильно підвищується".

Конкурсні напої оцінювалися "наосліп", без назв і етикеток – виключно за якістю та органолептичними характеристиками. Новий п'ятизірковий коньяк "Жванецький" виробництва Одеського коньячного заводу підкорив експертів своїм яскравим букетом і завоював перше місце BEST DRINK 2015.

У купаж іменного коньяку, названого на честь відомого сатирика, входять тільки власні коньячні спирти Одеського коньячного заводу. Їхні смакові характеристики повністю відповідають коньякам періоду 70-80-х років 20 століття – "золотого віку" М. М. Жванецького. Завдяки використанню коньячних спиртів, народжених в одеському терруарі, цей коньяк вирізняється яскравим одеським характером – відзначають виробники. Цей продукт стане як емоційним центром хорошого застілля, так і оригінальним подарунком для близьких, колег або друзів.

 Крім п'ятизіркового, в лінійці нового коньячного бренду представлений тризірковий коньяк, а також марочний, в купаж якого входять коньячні спирти десятирічної витримки.