Якщо Росія вижене Капелло, то заплатить Італії 11 млн євро податків

Президент московського ЦСКА і глава фінансового комітету Російського футбольного союзу (РФС) Євген Гінер повідомив, що розрив контракту головного тренера збірної Росії Фабіо Капелло обійдеться організації в 30 млн євро

За словами Гінера, РФС буде змушений заплатити фахівцеві не тільки всі гроші, належні йому за угодою до літа 2018 року, але й податки, які підуть в казну Італії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Весь час виходить обман. Нам розповідають про те, що Капелло треба виплатити в районі 20 мільйонів євро. Але це помилка. Я, як, втім, і вся країна, бачив цей контракт. Там чітко написано, що як тільки він буде розірваний, Капелло перестає бути податковим резидентом РФ. У зв'язку з цим потрібно буде заплатити ще близько 11 мільйонів, які підуть на оплату податків в Італії", - каже Гінер.

Він додав, що за статутом РФС, рішення за контрактом з головним тренером збірної Росії Фабіо Капелло повинен приймати не виконком організації, а її діючий президент.

Після того, як зі своєї посади був зміщений Микола Толстих, обов'язки глави РФС виконує Микита Симонян.

Як уже повідомлялося, після домашньої поразки у матчі відбору Євро-2016 австрійцям (0:1)  уболівальники не лише паплюжать рідну збірну, а і головного "винуватця" - Фабіо Капелло.