Москаль розповів про добровольця АТО, який розстріляв подружжя заради автівки

Мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження розстріляв подружжя, щоб вкрасти "Фольксваген Кадді"

Про це у своєму Facebook написав голова Луганської військово-цивільної адміністрації Генадій Москаль, передає Еспресо.TV.

"Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини. Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 року народження, чоловіка і жінки, які з Щастя виїхали на автомашині "Фольксваген Кадді" і додому не повернулися, пропали. На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя", - написав Москаль.

За слова губернатора, Автомобіль викрали і, почепивши номера з назвою АТО, на ньому роз’їжджав мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження, який саме через машину і розстріляв подружжя.

"У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити", - пише голова ОДА.

Москаль каже, що не писав би про це, якби такий "герой" був один."Але їх із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони", - пише очільник Луганщини.