Терористи штурмують сили АТО, щоб розпочати бій за Мар'їнку, - Тимчук

В районі міста Мар'їнка на Донеччині бойовики не залишають спроб штурму позицій сил АТО з метою зав'язати бої за населений пункт

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Використовуючи як прикриття вогонь ствольної артилерії (122-мм і 152-мм) і мінометів (82-мм і 120-мм), піхотні групи противника намагаються зближуватися з передовими позиціями українських військ з метою нав'язати ближній вогневий бій (на відстані менше 200 метрів)", - зазначив Тимчук.

Він додав, що протягом доби під час спроб наступальних дій бойовики використовували чотири танки, два БМП-2 і два БТР-80.

"В результаті вогню у відповідь сил АТО один Т-72Б терористів отримав низку пошкоджень (проте зумів своїм ходом відійти на вихідний рубіж), один БТР терористів був пошкоджений", - написав координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, у штабі АТО повідомили, що диверсійно-розвідувальна група терористів під щільним вогневим прикриттям двічі спробувала вибити українських військових з позицій у Мар'їнці.