Як діти Порошенка привітали його з Днем батька

Діти президента України Петра Порошенка записали відеозвернення з привітанням з нагоди Дня батька

Відповідне відео з'явилось в мережі, передає Еспресо.TV

Зокрема, на відео троє дітей Порошенка Олександра, Євгенія та Михайло вітають президента з нагоди Дня батька на трьох мовах: українською, англійською та російською.

"Я ніколи не бачив людини, яка була б настільки спокійною навіть у найважчих ситуаціях. Для мене батько - просто ідеал людини і завжди ним був. Я вважаю, що батько повинен бути наставником і одночасно тим, який буде направляти тебе і показувати твій шлях в майбутнє. І мені здається, мій батько поєднує всі ці якості. Я люблю тебе, тату. І я тобою дуже пишаюся. І я зроблю все, що зможу, щоб ти мною пишався ", - сказав син Порошенка Михайло.

У свою чергу президент відреагував на відео записом у сервісі мікроблогів Twitter.
"Ранок почався з подарунка від рідних, які нагадали, що сьогодні # ДеньБатька. Розчулений до глибини душі", - поділився емоціями Петро Порошенко.

Нагадаємо, День батька відзначається в третю неділю червня в США з 19 червня 1910 року. З часом й інші країни, де декларується повага до сімейних цінностей, слідом за Сполученими Штатами, почали відзначати цей день, вшановуючи чоловіка-батька.

У 2013 році Міністерство соціальної політики України запропонувало відзначати День батька в третю неділю вересня. Однак тоді такий указ президент України не підписав.