Через обстріли терористів окупована частина Луганщини залишилася без води

Унаслідок обстрілів з боку бойовиків частина окупованої території Луганської області залишилася без води

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні зранку, близько 7:30, бойовики обстріляли з мінометів також с. Болотене, що на самій лінії розмежування в Станично-Луганському районі. Перебита ЛЕП, яка живить електроенергією Деркульську дільницю водоканалу", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що через цю дільницю здійснюється постачання води на окуповану територію, а саме в міста Молодогвардійськ, Суходольськ, Краснодон та частину Луганська.

"Зараз вода в цьому напрямку не подається і найближчим часом подаватися не буде", - наголошується в повідомленні.

Крім того, протягом минулої ночі бойовики майже безперервно обстрілювали Станицю Луганську зі зброї різного виду, включаючи міномети та протитанкові керовані ракети.

"Постраждалих серед мирного населення немає, однак у селищі зруйновані будинки та перебита інфраструктура. В центральній частині райцентру, за 150 метрів від будівлі райдержадміністрації, пошкоджено магазин і приватний будинок, а на вул. Шевченка внаслідок прямого влучення повністю зруйновано будівлю", - підкреслили в прес-службі Москаля.

Також пошкоджені лінії електропостачання на вул. Лермонтова та 1 Травня, світла там поки немає.

Нагадаємо, сьогодні близько 4 години ранку під мінометний обстріл потрапило селище Гірник у Куйбишевському районі Донецька.