У Голлівуді знімуть фільм про війну на Донбасі

Оповідання російського журналіста Сергія Лойка, який працює в Los Angeles Times, екранізують

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook фотографа та журналіста Los Angeles Times Сергія Лойка.

Одна з найвідоміших світових кіностудій купує розповідь Сергія Лойка "Minibus to Hell" – "Автобус, який прямує на Схід". 

Лойко також поділився посиланням на репортаж для Los Angeles Times, який розповідає про водія похоронно-весільного мікроавтобуса Олександра Косенка, який на своїй машині возив групу бійців під Піски.

"Про результати переговорів повідомлю пізніше", - написав він.

Сергій Лойко - російський журналіст, письменник, фотограф, перекладач. Працює кореспондентом Los Angeles Times, співпрацює з радіостанцією "Ехо Москви" та "Новою газетою". Під час війни на Сході України як кореспондент Los Angeles Times зробив серію репортажів з Донбасу. Сергій Лойко став єдиним іноземним кореспондентом, що побував в обложеному російськими бойовиками Донецькому аеропорту. В кінці жовтня 2014 року він провів там чотири дні серед українських військових та добровольців з Правого Сектора. Результатом чого стала стаття з галереєю власних світлин на першій шпальті Los Angeles Times.

Репортаж Сергія Лойка 29 жовтня на радіо "Ехо Москви" про бої навколо Донецького аеропорту був розцінений Роскомнаглядом як такий, що виправдовує практику військових злочинів та суперечить Федеральному закону "Про протидію екстремістській діяльності".