Голова Апеляційного суду збирався витратити $ 6,5 тисяч на стоматолога, а на продукти - лише 25

Голова Апеляційного суду Антон Чернушенко заявив, що знайдені у нього під час обшуку 25 тис. грн він мав намір витратити на продукти, а $6,5 тис. ніс стоматолога.

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на  ТСН.

"25 тисяч гривень - це дві моїх зарплати, я завжди їду додому і заїжджаю купити деякі продукти. Також вилучили з кишені $ 6,5 тис. - Це теж особисті кошти. Я в той день мав їхати до стоматолога і, не знаючи скільки будуть коштувати п'ять імплантатів, взяв грошей про запас. От у мене і вилучили $ 6,5 тис. і 25 тисяч гривень - розклали, як у якогось корупціонера! ", - заявив Чернушенко.

Також у Чернушенко знайшли ключі від п'яти дорогих машин. Він це пояснив тим, що рагьше його родина працювала в юридичній фірмі в Одесі і обслуговуючи припортовий завод і кошти на покупку таких автомобілів були.

Знайдені у нього талони на 14,5 тисяч тонн палива Чернушенко пояснив подарунком друга. "Я не хотів викидати, бо на них красивий малюнок", - заявив голова суду.

Більше того, співробітники СБУ виявили більше 700 смс-повідомлень на телефонах Чернушенко, в яких він отримував вказівки які потрібно приймати рішення при розгляді судових справ.

"Сам факт виявлення SMS ще нічого не означає, тому що іноді приходить така нісенітниця, що не знаєш, що воно взагалі таке. Сам я SMS-ками ніколи не користувався і не вмію ними користуватися", - заявив Чернушенко.