Підозрюваний у вбивстві Бузини обіцяє помститися за тиждень за гратами

Адвокат підозрюваного у вбивстві Олеся Бузини Дениса Поліщука, за якого внесли заставу в розмірі 5 млн грн, обіцяє оскаржити рішення Шевченківського суду, через яке Поліщук провів тиждень в ізоляторі

Про це повідомив адвокат Поліщука, після того, як підозрюваний вийшов з СІЗО, передає Еспресо.TV.

За словами захисника, Поліщук і далі ходитиме на допити.

"Ця людина нікуди не збиралась і збирається, ми ще маємо оскаржити рішення суду, через яке він сидів тиждень за гратами. Я обіцяю, що ми витягнемо його з цього багна", - заявив захисник. 

Він також повідомив, що одразу після виходу з ізолятору Поліщук поїде на черговий допит. 

Водночас, сам підозрюваний на запитання щодо суми застави, яка була внесена за нього, самостійно відповісти не зміг і перепитав у свого адвоката. 

Раніше повідомлялося, що одного з підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Дениса Поліщука випустили під заставу у 5 млн грн.

Нагадаємо, 18 червня Аваков повідомив, що вбивство Бузини розкрито. Міліція затримала трьох підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Суд обрав двом з них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Водночас один з підозрюваних Андрій Медведько стверджує, що у нього є алібі й у момент скоєння злочину його не було в Києві.

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Ігор Луценко повідомив на своїй сторінці у Facebook, що Медведько мав докази корупції серед високопосадовців МВС.