У Єревані поліція під час розгону мітингу затримала понад 230 активістів

Поліція Вірменії під час розгону демонстрантів, які протестували в центрі Єревану проти підвищення тарифів на електроенергію, затримала кілька сотень людей

Про це повідомив прес-секретар поліції Вірменії Ашот Агаронян, передає Еспресо.TV з посиланням на "Интерфакс".

"За наявними на цей момент даними, затримані 237 учасників акції", - сказав Агаронян.

За його словами, сім демонстрантів отримали поранення різного ступеня тяжкості, трьом із них знадобилася госпіталізація. "11 поліцейських отримали поранення", - додав Агаронян.

Як повідомило російській інформагенції джерело в правоохоронних колах, на місці проведення акції протесту виявлено холодну зброю.

Вранці у вівторок поліція після багатогодинних переговорів провела операцію по розгону демонстрантів. Учасників організованої громадянським рухом "Ні грабунку!" акції із застосуванням водометів витіснили з проспекту Баграмяна у бік площі Свободи.

Раніше поліція перекрила проспект Баграмяна, де розташована резиденція президента і куди прямувало кілька тисяч осіб. До ранку кількість демонстрантів скоротилося до кількох сотень.

Переговори представників правоохоронних органів та активістів не принесли результату. Учасники акції вимагали, щоб з ними зустрівся президент Вірменії Серж Саргсян.

З 19 червня на площі Свободи в центрі Єревану проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.