Уряд завтра розгляне звільнення голови Мінекології Шевченка

Кабінет міністрів України завтра, 24 червня, на засіданні розгляне питання відповідності міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка займаної посади

Про це під час брифінгу повідомив віце-прем'єр міністр Валерій Вощевський, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

Вощевський заявив, що через непрофесіоналізм Шевченка в Мінекології склалася критична ситуація

 "Міністр екології Шевченко не виконує своїх функцій. Відсутність управлінського досвіду, відсутність досвіду в державних структурах. На жаль, це сталося. Хочу підкреслити абсолютну некомпетентність, неготовність керувати міністерством. Я думаю, завтра на засіданні ми розглянемо це питання", - заявив Вощевський

Він також підкреслив, що Шевченко не провів жодного внутрішньовідомчого розширеного засідання. Крім того, за словами Вощевського, у відомстві не сформована навіть колегія.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить Верховну Раду України звільнити главу Міністерства екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.

Сам же Шевченко вважає, що заяви щодо нього є наклепом і він закон не порушував.  А тому просить ГПУ провести відповідну перевірку.