Жебрівський звітує про 95% готовність фортифікацій під Маріуполем

Фортифікаційні споруди другої лінії оборони під Маріуполем готові на 90-95%. У голови Донецької області залишились питання щодо стану третьої лінії оборони

Про це заявив очільник Донецької області Павло Жебрівський під час інспекції фортифікацій другої оборонної лінії під Маріуполем, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу облдержадміністрації.

"Фактично мені доповіли про готовність об'єктів 2-ї лінії на 90-95%. Чітко визначені відповідальні особи. За кожним взводно-опорним пунктом закріплені райони та міста області, чітко визначені терміни актів прийому-передачі об'єктів. З 29 по 30 червня по черзі вони повинні бути здані в експлуатацію Міністерству оборони України", - підкреслив він.

Жебрівський також наголосив на зобов’язаннях генпідрядника завершити будівництво фортифікаційних споруд згідно графіка.

"Він повинен розуміти, що зрив термінів загрожуватиме йому серйозними штрафними санкціями. Нічого особистого, лише робочі питання", - зауважив очільник області.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко під час інспекції фортифікаційних споруд під Маріуполем зазначив, що усі фортифікації на Донбасі будуть побудовані до середини липня 2015 року.