Російський фестиваль переїхав до Латвії через цензуру

Після скасування KUBANA в Калінінградській області фестиваль вирішили провести в Ризі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт фестивалю.

Організатори фестивалю повідомляють, що після несподіваного скасування KUBANA в Калінінградській області надійшло безліч пропозицій з десятків регіонів Росії і ближнього зарубіжжя, готових прийняти фестиваль на своїй території. "Ми всі рішуче налаштувалися провести це літо на Балтійському узбережжі, тому наш вибір - Рига!" – повідомили вони.

Кілька днів тому мер міста Рига Ніл Ушаков зустрівся з продюсером фестивалю KUBANA Іллею Островським, і ними була досягнута домовленість про проведення міжнародного фестивалю KUBANA з 6 по 9 серпня на острові Луцавсала, розташованому в самому центрі Риги.

"Вже в цей четвер в Ризькій Думі відбудеться розширена зустріч керівництва міста з організаторами KUBANA, де будуть обговорені більш детально всі організаційні питання, пов'язані з проведенням KUBANA-2015", - додали в повідомленні.

Нагадаємо, у Калінінградській області влада селища Янтарне скасувала музичний фестиваль KUBANA через "звернення громадян та активістів із проханням про скасування заходу" і "неможливість забезпечити безпеку учасників"