Сукня Монро з останнього фільму піде з молотка за $500 тис.

Знаменита сукня актриси Мерилін Монро, мотоцикл актора Марлона Брандо і шматки тортів із весіль представників королівської сім'ї Великої Британії виставлені на аукціон

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Reuters.

В аукційному домі Julien's Auctions виставили на продаж останню фільмову сукню Мерилін Монро, мотоцикл Марлона Брандо і шматки тортів з весіль членів королівської родини.

Щорічний аукціон "Голлівудські легенди" проходитиме 26 і 27 червня в Каліфорнії. Організатором заходу є аукціонний дім Julien's Auctions.

Одним з лотів є сукня, в якій Монро знімалася у фільмі "Щось має трапитися". Ця незакінчена стрічка стала останньою в кар'єрі актриси. Монро померла в серпні 1962 року. Очікується, що вартість сукні з квітковим принтом складе від $300 тис. до $500 тис.

"Це остання сукня, яку Мерилін Монро одягала у своєму останньому фільмі, це її остання "кар'єрна сукня", - зазначив виконавчий директор Julien's Auctions Мартін Нолан.

На торгах також представлений Harley-Davidson, що належав Брандо. Вартість мотоцикла може скласти від $200 тис. до $400 тис.

У шанувальників британської королівської сім'ї буде можливість придбати сукню Versace, яку колись носила принцеса Діана. На продаж також виставлені шматки тортів з весіль принцеси Анни, принца Ендрю, принца Чарльза і принца Вільяма. Кожен шматок може піти з молотка за $400-600.