У Німеччині поліцейський виписав штраф за неправильне паркування скульптурі

Мешканці невеликого німецького міста Карлсруе виявили під одним з двірників відомої скульптури «Вантажівка» штрафний талон

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Suddeutsche Zeitung.

У німецькому місті Карлсруе поліцейський виписав штраф за неправильне паркування скульптурі під назвою "Вантажівка".

Згідно виписаної інспектором дорожньої служби квитанції, власник транспортного засобу повинен заплатити 30 євро за паркування в неправильному місці.

Скульптура "Вантажівка", створена австрійським художником Ервіном Вурмом, виглядає як автомобіль Mercedes MB 100D. Його кузов згинається настільки сильно, що передня частина розташовується паралельно землі, а задніми колесами машина спирається на стіну будівлі.

Інсталяція була створена на честь 300-річного ювілею Карлсруе. Автомобіль є частиною експозиції міського Центру мистецтв і медіатехнологій.

Як стверджують представники Центру на своїй офіційній сторінці в Facebook, вантажівці був дійсно виписаний справжній штраф, однак поліцейський зробив це жартома, оскільки влада міста були попереджена про інсталяцію.

Деформація автомобілів є одним з найвідоміших творчих методів Вурма. У його портфоліо є вигнутий фургон Volkswagen, а також "роздутий" червоний Porsche.