Сочі затопило. Хроніка

Рятівники проводили евакуацію мешканців підтоплених будинків, влада попереджала про наближення смерчів. Наразі наслідки підтоплень у центрі курортного міста ліквідовані

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Meduza.io.

Мер міста Сочі Анатолій Пахомов оголосив про початок евакуації мешканців міста. Нагадаємо, сильні зливи затопили два курортних міста в Росії: Адлер та олімпійський Сочі.

Прес-служба адміністрації міста порадила жителям Сочі залишатися вдома та ні в якому разі не виходити на узбережжя. В місті оголошено надзвичайний стан. Також прес-служба повідомила, що "існує вірогідність формування смерчів над морем із можливим їх виходом на сушу".

Через повінь порушене залізничне та авіаційне сполучення з містом. Зокрема, вильоту з Сочі чекають близько тисячі пасажирів. Чотири літаки, які прямували до міста, скерували на запасні аеродроми. Припинено рух потягів на ділянці Хоста - Адлер.

В Інтернеті вже з'явилося багато фотожаб, пов'язаних із повінню. А мешканець міста опублікував у себе на Facebook відео того, як вода заливає вулиці та автомобілі. "Машини в річку виносило, як щепки. Сповіщення (сирена) прозвучало, вже коли майже все закінчилось".

Ввечері комунальні служби ліквідували наслідки підтоплень в центральному районі Сочі.

Міжнародний аеропорт у Сочі, який закривався через повені, відновив роботу.

Ввечері  25 червня стало відомо, що рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка.

 

В реку уносило машины как щепки. Оповещение (сирена) прозвучало уже когда всё почти закончилось.

Posted by Алекс Делавега on Thursday, June 25, 2015