Вірменські протестувальники розповіли про пропагандистські вигадки російських ЗМІ

Вірменські протестувальники обурені тим, що російська пропаганда повідомляє про "гроші США" та "український сценарій" в "електричному" Майдані

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням Epress.am.

Повідомлення російських ЗМІ, пише видання, "перепльовують" прес-релізи вірменської поліції.

Представники РТР, "Первого канала", Рен-ТВ, LifeNews вже роздивилися у протестах "руку Заходу", "гроші Америки", "український сценарій", "прапори Євросоюзу та бандерівців". У мітингувальників вони побачили "ножі та кастети", а водомети та палиці поліції в їхніх репортажах стали "відповіддю на напади пікетувальників".

Читайте також: "Россия 24 в ж...пу": На вірменському Майдані показали своє ставлення до пропагандистів Кремля

Вірменським ЗМІ тепер доводиться говорити про вміст російських медіа та спростовувати їх. До журналістів з Росії часто підходять учасники протестів та просять не брехати, зазначає видання. Репортери слухають, вставляючи "ми вас вислухали", "у кожного своє бачення", "у вас є конкретні факти?" та відходять.

Раніше повідомлялося, що вірменські протестувальники нагодували поліцейських піцою. До них сьогодні приєднались батьки солдатів, які загинули в мирних умовах.

Читайте також: Як Путін запустив Майдан у Вірменії

Єреванська поліція пообіцяла не застосовувати силу для розгону протестуючих проти підвищення тарифів на електроенергію. Безстрокова акція протесту проти підвищення тарифів на електроенергію триває у Вірменії з 19 червня.

Основна вимога протестувальників - скасування підвищення тарифу на кіловат електроенергії на 6,93 драма (близько 80 копійок). Також багато демонстрантів засуджують жорсткий розгін акції вранці 23 червня із застосуванням водометів.