Бен Афлек зніме новий фільм про Бетмена

Кіностудія Warner Bros запропонувала голлівудському акторові і режисерові Бену Аффлеку зняти власну картину про Бетмена за коміксами DC

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Slash Film.

Прем'єра стрічки запланована на осінь 2018 - таким чином вона складе пряму конкуренцію фільму Marvel під назвою "Капітан Марвел", реліз якого запланований приблизно на цей же час.

Warner Bros поки що не підтвердила цю інформацію. Не уточнюють також, чи зіграє сам Аффлек головну роль у фільмі. Відомо лише, що супергерой в проекті буде один, тобто "Бетмен" Аффлека не стане продовженням стрічки "Бетмен проти Супермена".

Сценарій, ймовірно, напише Кріс Террі, з яким актор і режисер уже працював над фільмом "Операція" Арго". Він також підготував скрипт до картини "Бетмен проти Супермена", що з'явиться на екранах в березні 2016 року.

"Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" - найближча стрічка, в якій з'явиться супергерой, і зіграє його Бен Аффлек. Його партнером виступив Генрі Кавілл. Над фільмом працює режисер Зак Снайдер ("300 спартанців", "Світанок мерців", "Людина зі сталі"). Картина стане продовженням "Людини зі сталі" і одночасно перезапуском франшизи про Бетмена.