Фотофакт: Співачка Орлова показала унікальні фото Жанни Фріске

15 червня після тривалої хвороби пішла з життя російська співачка Жанна Фріске. Її близька подруга Ольга Орлова кожен день показує в Instagram спільні фотографії минулих років

Жанна Фріске і Ольга Орлова близько двадцяти років були найбільш близькими подругами - у минулому багато років дівчата разом співали в суперпопулярному гурті "Блєстящіє". Про це пише Еспресо.TV із посиланням на VIVA.

Сьогодні Ольга на своїй сторінці в Instagram щодня викладає по одній новій фотографії зі свого особистого архіву. На них Ольга і Жанна завжди разом – молоді, щасливі, красиві, успішні.

"Друзі! Я дуже вдячна кожному з вас за теплі слова і підтримку в ці дні, в які мені було дуже непросто... Я отримала кілька тисяч листів і повідомлень, і, зізнаюся чесно, навіть половину не встигла прочитати, але обіцяю зробити це обов'язково. Переглянула купу фотографій... Такі чудові спогади... Деякими хочу ділитися з вами, якщо дозволите...", - написала Ольга Орлова під одним з архівних знімків.

Нагадаємо, співачка Жанна Фріске померла 15 червня після тривалої хвороби. В неї залишилися син та чоловік Дмитро Шепелєв.

Фото: Instagram Ольги Орлової