У Нідерландах досі не можуть ідентифікувати двох загиблих зі збитого Боїнга

У Нідерландах досі залишаються нерозпізнаними дві жертви авіакатастрофи літака Boeing-777 Малайзійських авіаліній на Донбасі в липні 2014 року

Про це у листі до нідерландського парламенту повідомив міністр безпеки та юстиції Нідерландів Ард ван дер Стюр, пише Еспресо.TV.

"Дві жертви катастрофи Боїнга досі неідентифіковані. На жаль, ми маємо враховувати, що залишилося дуже мало шансів, що це станеться", - написав міністр.

За його словами, окрім нідерландської лабораторії над ідентифікацією решток працювали спеціалісти лабораторій Британіі, Боснії і Герцоговини та США.

Наразі експерти змогли ідентифікувати 296 із 298 жертв, що були на борту літака.  Процес ідентифікації мав завершитися до 1 липня.

Як повідомлялося, у Нідерландах наголосили, що є "група потенційних підозрюваних" у катастрофі Боїнга.

Нагадаємо, Нідерланди обговорюють з іншими країнами можливість створення міжнародного трибуналу для судового переслідування осіб, підозрюваних у причетності до катастрофи літака Boeing-777 Малайзійських авіаліній на Донбасі в липні 2014 року. При цьому російське МЗС виступило проти створення міжнародного трибуналу.

Як повідомлялося, Порошенко хоче продовжити угоду з Нідерландами щодо розслідування катастрофи Боїнга-777.