За добу терористи 83 рази обстріляли позиції АТО

За минулу добу терористи 83 рази обстріляли позиції українських бійців

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на facebook прес-центру АТО.

За день, 29 червня, бойовики 38 разыв обстрыляли позицій сил АТО. Ще більше сорока випадків порушення умов припинення вогню з боку НЗФ було зафіксовано з вечора до опівночі.

"Вздовж усієї лінії розмежування сторін кремлівські найманці гатили з 82-мм та заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів", - зазначають в АТО.

Зокрема, з окупованого Донецька та його околиць бандити били по Мар’їнці, Красногорівці, шахті "Бутовка", Пісках. На Луганщині постраждали Кряківка, Новотошківське, Золоте та Станиця Луганська.

На Артемівському напрямку міни та гранати вибухали на наших позиціях поблизу Кірового, Ленінського, Майорська та Ленінського. На півдні Донецької області ворожі міномети гатили по Новотроїцькому та Гранітному.

"Поточна доба в зоні проведення АТО також розпочалась галасно. З понад 10 випадків порушення бойовиками режиму тиші половина із застосуванням забороненого артилерійського озброєння.
Зокрема, Дружба та Врубівка, що на Артемівському напрямку, потрапили під вогонь 122-мм гаубиць. А по Золотому вдарили РСЗО бойовиків", - зазначають в прес-центрі АТО.